ACCOUNTMANAGER PAPERSTORE OOSTERHOUT (INGEVULD)

PLAATS: OOSTERHOUT

NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 20 NOVEMBER 2018

OVER PAPERSTORE
PaperStore is een nieuwe, innovatieve uitgever van Stationery-producten die inspeelt op de behoefte om te kunnen schrijven, noteren en bewaren. PaperStore heeft een bijzonder breed assortiment in originele notitieboeken en we proberen altijd ‘anders’ te zijn. Door de zéér kwalitatieve uitvoeringen, originele thema’s en hippe prints geven we altijd net dat tikkeltje extra. PaperStore is onderdeel van Uitgeverij Deltas, een toonaangevende internationale uitgeverij in non fictie en kinderboeken met vestigingen in België (hoofdkantoor) en Nederland (Oosterhout). Wij volgen de nieuwste trends en nemen alleen met de hoogste kwaliteit genoegen. Als Accountmanager van PaperStore ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige klantenkring. We zoeken iemand die met PAPERSTORE het verschil wil maken!
DE BAAN
Het betreft een commerciële functie waarbij je zelfstandig op pad gaat. Je bezoekt bestaande klanten en gaat actief op zoek naar potentiële klanten. Je bent werkzaam door heel Nederland.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en afspraken met vakhandels en potentiëlen. Je hebt veel vrijheid in deze functie en we vragen dan ook iemand die creatief en ondernemend is en op deze wijze nieuwe, interessante kanalen weet te benaderen! De producten van PaperStore zijn namelijk aantrekkelijk voor een breed publiek. Daarnaast vind je het leuk om trends en ontwikkelingen bij te houden en benut je kansen om PaperStore te laten groeien! Verder zorg je in deze rol ook voor meer naamsbekendheid door middel van social media.

Het gaat om een fulltime functie met een auto van de zaak, marktconform salaris, een goede pensioenregeling en een informele werksfeer.

JOUW PROFIEL
  • Afgeronde MBO/HBO opleiding;
  • Wij zoeken een spontane, zelfstandige en representatieve dame of heer met een commerciële drive, een goede blik op trends, enthousiasme en doorzettingsvermogen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een diploma in commerciële richting;
  • Je hebt affiniteit met het product;
  • Je bent resultaatgericht en een harde werker;
  • Woonachtig in de regio Noord-Brabant;
  • Je bent ondernemend en creatief!
Share This