ACCOUNTMANAGER CPMFACTORY (INGEVULD)

Accountmanager voor CPMFactory. CPMFactory maakt en levert tools en diensten waarmee eenvoudig management-en bedrijfsrapportages, planning, forecasts en bedrijfsmodellen gegenereerd kunnen worden.

PLAATS: BREDA

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 11 OKTOBER 2017

OVER CPM FACTORY

CPMFactory is partner als het gaat om het effectief vertalen van een strategie naar op maat gemaakte Corporate Performance Management (CPM) oplossingen. Altijd en overal inzicht in de voortgang en prestaties van de organisatie dankzij state-of-the-art tools.

Iedere dag doen wij waar we goed in zijn; de zorgen rond CPM uit handen nemen en oplossingen bieden. Wij onderscheiden ons door onze innovatieve CPM software waardoor organisaties beter in staat zijn de doelstellingen te realiseren. Wij zijn een jonge, dynamische organisatie die vanuit het hart van Breda werkt met een team van professionals. Jong van geest maar met jarenlange ervaring in de financiële en technische wereld. We delen een passie voor alles wat met Corporate Performance Management (CPM), Business Intelligence (BI) en Data Warehousing te maken heeft. Met gedrevenheid, flexibiliteit en energie leveren wij elke dag op onze eigen manier de kwaliteit die organisaties nodig hebben. Wij werken uiteraard met ons hoofd maar nog meer vanuit ons hart; wij gaan voor langdurige relaties; een partnerschap waar verbinding en vertrouwen centraal staat.

DE BAAN

Om de groei van CPMFactory door te zetten zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Met je commerciële vaardigheden en kennis van Business Intelligence (BI) en Corporate Performance Management (CPM) weet je samenwerking met nieuwe klanten te realiseren en bestaande klantrelaties te verdiepen. Jij zet onze producten CPMPlanning en CPMDashboard op de kaart!

Je bent een commercieel talent die vol overtuiging en passie deel wil uitmaken van ons team. Je wil resultaten boeken, hebt inlevingsvermogen en wil én kan echt het verschil maken voor CPMFactory. Je kan een grote meerwaarde aan onze ambitie leveren. Je bent geen nummer in een grote organisatie maar geniet van het ondernemen in een startup. Je bent “one of the guys” maar je mag ook zeker een dame zijn. (Je moet wel de humor van je collega’s kunnen waarderen en je mannetje kunnen staan…).

JOUW PROFIEL

  • HBO/WO werk-en denkniveau;
  • Zelfstandig kunnen werken onder minimale begeleiding met behoud van focus, productiviteit en resultaat;
  • Communicatief sterk, empatisch vermogen en representatief ;
  • Doorzettingsvermogen, postitieve uitstraling en proactieve houding naar prospects en klanten;
  • Aantoonbare werkervaring in BI of CPM is een pré;
  • Kennis van de zorg en/of finance is een pré;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Share This