ACCOUNTMANAGER NOORD-OOST NEDERLAND VIDEOJET TECHNOLOGIES (INGEVULD)

PLAATS: LEERDAM

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 23 FEBRUARI 2018

OVER VIDEOJET

Videojet is onderdeel van een internationaal beursgenoteerde organisatie en marktleider op het gebied van coderingsoplossingen voor producten en verpakkingen. De organisatie wordt geleid door de Country Manager en bestaat uit 8 Account Managers, verdeeld over meerdere gebieden en markten. Deze worden ondersteund door een  professionele customer service afdeling en een grote service organisatie die het onderhoud en eventuele storingen van de machines verzorgt.

De organisatie kent een open en persoonlijke cultuur, waarbij een no-nonsense mentaliteit het toverwoord is. Binnen deze cultuur zijn termen als succes, wij-gevoel, resultaat, realisme en daadkracht vanzelfsprekendheden.

DE BAAN
De Account Manager is verantwoordelijk voor het integrale relatiebeheer en new business ontwikkeling . In deze zelfstandige rol onderhoud je contacten op meerdere niveaus bij bestaande accounts in de food-, agri- en non-food sector. Je bent in staat om deze klanten te behouden en verder uit te bouwen op het gebied van equipment, consumables en services. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe contacten en weet je deze contacten op basis van toegevoegde waarde en consultative selling om te buigen tot nieuwe kopende accounts.  Je zet complexe vraagstukken van klanten/ prospects om naar producten, diensten en financiële constructies (leasing).Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager en werkt nauw samen met customer service en de service organisatie.
JOUW PROFIEL
  • HBO Opleiding (CE/BK);
  • Meerdere jaren ervaring in de verkoop van een technische dienst/product;
  • In staat op diverse niveaus te communiceren, veelal in productieomgevingen;;
  • Wordt gedreven door resultaten bij bestaande én nieuwe klanten;
  • Weet prioriteiten te stellen en werkt planmatig;
  • Onderhandelt sterk, met een hoge dosis “gezond verstand”.
Share This