BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER MOVE BEYOND (INGEVULD)

PLAATS: GEERTRUIDENBERG/ OOSTERHOUT

NIVEAU: MEDIOR/ SENIOR

SLUITINGSDATUM: 20 NOVEMBER 2018

OVER MOVE BEYOND
Als ondernemende veranderorganisatie zet Move Beyond zich in voor andere ondernemers. We geloven in continu veranderen en in de kracht van duurzaamheid. In onze relaties, maar ook bij de veranderingen die we helpen realiseren. We bouwen graag wat op. Met opdrachtgevers, maar ook met collega’s. Doordat we kernwaarden en de voorliefde voor slimme eenvoud delen, voelen we ons bij elkaar thuis.

We gaan op een pragmatische manier voor het gezamenlijk belang. Maar nemen wel onze blik-van-buiten mee. Zo blijven we kritisch en kunnen we het interne aan het externe toetsen en het verleden aan de toekomst. We durven kritisch te zijn als dit in het belang is van de opdrachtgever. We kiezen er bewust voor steeds samen met de opdrachtgever de juiste oplossingen te kiezen. Op maat, met door ons beproefde methoden, technieken en tooling.

We willen kwaliteit en duurzaamheid creëren met opdrachtgevers en collega’s. Daarom hebben we uitsluitend ervaren, loyale senior-managers in vaste dienst. Move Beyond is een dynamische en snelgroeiende organisatie, hard op weg om marktleider te worden op het gebied van programma-, project en interim-management in de markten productie (food & non food), handel en retail.

DE BAAN

Verwerven van nieuwe opdrachtgevers en het uitbouwen en onderhouden van bestaande relaties. En daar houdt de vergelijking met iedere andere ‘salesrol’ eigenlijk op. Strategische vraagstukken, adviseren, samen bouwen van een business case, projectmanagement, het zit allemaal in de rol. Van het eerste telefoontje (dat wel) via het presenteren van de business case tot en met de succesvolle afronding van de opdracht en bewaken van het vervolg. Zacht op de relatie, hard op de inhoud.

Dat realiseren vraagt een hoop van je kennis en vaardigheden. Eigen initiatief, teamwork, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en ondernemerschap zijn voor ons cruciale eigenschappen. Onze platte organisatiestructuur vraagt bovendien om het nemen van verantwoordelijkheid. Ben je dus doortastend, intelligent, boerenslim én vind je inhoud belangrijker dan de plaats in de hiërarchie, dan komen we graag met je in contact.

 

 

 

 

JOUW PROFIEL
  • Afgeronde HBO/WO-opleiding;
  • Authentieke persoonlijkheid, empatisch vermogen;
  • Collegiaal, intelligent, communicatief sterk;
  • Ondernemend;
  • Je kan schakelen op directieniveau;
  • Het is daarnaast een pré wanneer je over succesvolle (commerciële) ervaring in een consultancy omgeving en een relevant netwerk beschikt;
  • Vanwege de aard van het werk en de omvang van het team, is het voor ons het belangrijkst dat je over de juiste persoonlijkheid beschikt.
Share This