INTERNATIONAAL ACCOUNTMANAGER LIQUOR ZAAR

Internationale salesjob bij een snelgroeiende organisatie waarbij zelfstandigheid, focus en ondernemerschap centraal staat.

PLAATS: BREDA

NIVEAU: SENIOR

SLUITINGSDATUM: 02 APRIL 2019

OVER LIQUOR ZAAR

Liquor Zaar is een snelgroeiend online multi-vendor platform dat wereldwijd klanten verbindt met honderden goedgekeurde premium alcoholproducenten. Daarnaast zetten zij zich in voor de ontwikkeling en afzet van het eigen brutale brand O.J. Beers, premium pils en speciaalbieren: “not for the faint hearted”!

Met het hoofdkantoor in Breda is het doel om de (online) marktpositie van Liquor Zaar in eerste instantie in Europa verder te versterken. We zijn op zoek naar een ondernemende en ervaren salesman- of vrouw met begrip voor E- commerce en een passie voor de (internationale) alcoholindustrie.

DE BAAN

We gaven het al aan, een mooie positie op ons kantoor in Breda, maar in 2019/20 gaan we voor meer en willen we onze online positie in Europa verder versterken! En we denken dat we jou daarvoor nodig hebben! Er ligt nogal wat werk te wachten namelijk.

In deze tweeledige rol ben je verantwoordelijk voor:

  1. Het creëren, ontwikkelen en onderhouden van relaties met alcoholverkopers in heel Europa, waarbij de multi-vendor marktplaats www.liquorzaar.com centraal staat.
  2. Het identificeren, ontwikkelen en onderhouden van potentiele kopers van O.J. Bier, het eigen assortiment sterke bieren en pils. (www.ojbeer.com)

Onze ideale kandidaat heeft een enorme drive en liefde voor het verkopen, opbouwen en onderhouden van langdurige relaties en richt zich in samenwerking met merkeigenaren en distributeurs op de best mogelijke ontwikkel strategieën.

We zoeken een kartrekker, verbinder met overtuigingskracht die weet aan welke knoppen je moet draaien om internationaal succesvol te zijn. Dat je daarnaast in staat bent om hoeveelheid aan data te van onze e-commerce platform te overzien en bij te sturen is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je bent in staat om samen met klanten verkoopdoelstellingen te maximaliseren, advertentiemogelijkheden te bespreken en jaarlijkse verkoopquota per regio te ontwikkelen.

We weten dat we nogal wat van je vragen, maar hebben ook behoorlijk wat te bieden. Daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek!

JOUW PROFIEL
  • Minimaal 5-8 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent analytisch, data gedreven en resultaatgericht;
  • Je bent zelf startend, ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Kennis van E-commerce;
  • Organisatorisch sterk, sterke communicator met flair;
  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.    
  • Bereid om regelmatig te reizen.
Share This