INTERNATIONAL ACCOUNTMANAGER NON FOOD & FOOD VERPAKKINGEN OERLEMANS PLASTICS GENDEREN

PLAATS: GENDEREN

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 30 NOVEMBER 2019

OVER OERLEMANS PLASTICS

Oerlemans Plastics B.V. is een producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Onze organisatie maakt deel uit van Oerlemans Packaging Groep met vestigingen in Genderen, Giessen, Goor (Perfon), Hillegom (Plasthill), Edam (Fardem), Oosterwolde (OPI) en Geldermalsen (Flexpak). Ruim 600 gemotiveerde medewerkers produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan langdurige (b2b) relaties in de verpakkingsindustrie, retail en tuinbouw. De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming.

 

Om onze nationale en internationale positie verder te versterken zijn wij op zoek naar een accountmanager non-food & food verpakkingen die zich gaat toeleggen op de markt van industriële verpakkingen in de non-food en food sector (o.a. chemie, cement, diervoeders en food ingrediënts). Ben jij een accountmanager met gevoel voor productmanagement, dan komen wij graag in contact met jou!

DE BAAN

Een mooie positie met standplaats Genderen waarbij je samen met een team verantwoordelijk wordt voor de uitbouw en verdere groei van het (internationale) klantenportfolio binnen dit segment.

 

Je staat dichtbij onze klanten, weet wat er speelt in de markt en vertaalt kansen en trends naar concrete oplossingen. Specifieke vraagstukken vertaal je in samenwerking met onze productspecialisten naar innovatieve maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers. Duurzaamheid en circulaire oplossingen is een thema dat bij ons bovenaan staat!

 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Het realiseren van verkoopdoelstellingen bij bestaande en nieuwe relaties in binnen- en buitenland;
 • Deelname aan (internationale) beurzen;
 • Het aanboren van nieuwe netwerken en uitbreiden van bestaande;
 • Je signaleert cross-sell kansen bij klanten en haakt nadrukkelijk andere productgroepen aan van bedrijven die onder de Oerlemans Packaging Group vallen;
 • Je coördineert het portfoliomanagement met focus op trends, marktontwikkelingen, innovatie en duurzaamheid;
 • Door middel van bedrijfsbezoeken bij klanten en stakeholders verdiep jij je in onze branches, breng jij behoeftes in kaart en voorzie je partijen van gericht advies.

 

We zoeken een kartrekker, een verbinder met overtuigingskracht die weet aan welke knoppen je moet draaien om resultaten te boeken.

 

We weten dat we nogal wat van je vragen, maar hebben ook behoorlijk wat te bieden. Daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek!

JOUW PROFIEL
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5-8 jaar commerciële ervaring;
 • Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk, overtuigend en bovenal een plezierige collega;
 • Ervaring en/ of hoge mate van affiniteit met producttechniek;
 • Je bent zelfstartend, probleemoplossend en signaleert tijdig trends en ontwikkelingen;
 • Communicatief sterk;
 • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en bij voorkeur Duits (of bereid hierin te investeren);
 • Bereidheid om te reizen in een straal van ca. 600km (20%) (o.a. Scandinavië, Benelux, Duitsland, Frankrijk en soms zelfs buiten het continent)

 

Wij bieden jou een uitdagende functie met een goed toekomstperspectief binnen een innovatief bedrijf. Er heerst een informele en prettige werksfeer. Naast een goed salaris, beschikken wij over een goede pensioenregeling, bieden we een nette bedrijfswagen en 35,5 vrije dagen.  

 

Share This