IT FIELDMANAGER TEAM ROCKSTARS IT

PLAATS: DEN BOSCH

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 01 MAART 2018

OVER TEAM ROCKSTARS IT
Team Rockstars IT is een agency voor de aller beste IT’ers van Nederland. Wij zijn als zaakwaarnemer complementair aan onze toppers, die op projectbasis bij onze klanten wonderen verrichten! Laat ons als Team Rockstars IT nou bijzonder goed zijn in het aantrekken (member-gets-member), verbinden, volgen, ontwikkelen en selecteren van deze doelgroep, door hen op elk moment van hun studie of carrière van meerwaarde te kunnen zijn!
DE BAAN (32-40 UUR)

In deze rol weet jij met jouw ervaring, goede social skills en management talent de IT Rockstars aan ons label te verbinden en te managen naar een hoger niveau. Een gelukkige Rockstar is ons doel!

Je rol bestaat uit een combinatie van management en recruitmenttaken waarbij de zwaarte ligt op het managen van de IT Rockstars.                                                 

Na een inwerkperiode zal je 30 IT Rockstars gaan managen. Zodoende is het belangrijk dat je er energie van krijgt om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling, feedback niet schuwt en beslissingen durft te nemen.
Je komt in een team van enthousiaste mensen (sales, marketing en recruitment) terecht die samen het toffe label Team Rockstars IT maken. Jouw standplaats wordt ons te gekke pand met uitzicht over het centrum van Den Bosch (met dakterras).
Energie en passie voor mensen verder helpen in hun carrière en ontwikkeling staat bij ons centraal. Naast het managen van jouw groep IT Rockstars (oplopend naar 25-40 professionals) ben je ook actief in het benaderen en screenen van potentiële toppers. 

JOUW PROFIEL
  • Minimaal 3 jaar ervaring in recruitment/fieldmanagement;
  • Doortastend en meedenkend;
  • Gericht op ontwikkeling;
  • Niet bang om de telefoon te pakken en mensen te benaderen;
  • Resultaatgericht, enthousiast, energiek en oprechte interesse in mensen (must);
  • Minimaal een HBO diploma;
  • 32-40 uur beschikbaar;
  • Flexibel m.b.t. reizen en werktijden
Share This