MANAGER AFDELING SERVICE & ADMINISTRATIE NIERSTICHTING BUSSUM (INGEVULD)

PLAATS: BUSSUM

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 01 JANUARI 2020

OVER DE NIERSTICHTING

De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven en ook écht kunnen blijven leven. We strijden voor meer donoren, maken ons hard voor preventie en werken vastberaden aan een draagbare kunstnier. Want dialyseren is geen leven, maar overleven. Wij doen dan ook alles wat in ons vermogen ligt om het leven van nierpatiënten te verbeteren. Dat doen wij niet alleen. Maar samen met patiënten, onderzoekers, professionals, donateurs, bedrijven, vrijwilligers en vele anderen die het leven liefhebben. Je nieren zijn je leven, we stoppen pas als elke nier gezond is.

WAT GA IK DOEN?

De Manager S&A stuurt de afdeling S&A (10 medewerkers) hiërarchisch aan. Je bent verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke inzet van mensen en middelen én voor een optimale aansturing van werkzaamheden en processen om daarmee de afdeling ook daadwerkelijk hét aanspreekpunt voor donateurs en (collecte-) vrijwilligers te laten zijn. Klantgerichtheid staat daarbij hoog in het vaandel. Je stuurt de medewerkers op een coachende wijze aan en bent gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je maakt resultaatafspraken met medewerkers en draagt zorg voor constructieve feedback op, en beoordeling van, de uitvoering van deze afspraken. Daarnaast zit ook de werving en selectie van nieuwe medewerkers als ook het voeren van een adequaat verzuimmanagement in je takenpakket.

De afdeling S&A voert de donateurs- en collecteadministratie. Hierbij wordt intensief gebruik gemaakt van daartoe bestemde CRM-systemen door daarin gegevens te importeren, in te voeren en te muteren. De afdeling beoordeelt, verwerkt en handelt binnengekomen vragen en reacties af, verzorgt benodigde correspondentie, verstrekt informatie en draagt bij aan de werving en retentie van donateurs en collectevrijwilligers. Daarnaast wordt binnen de afdeling ook de receptiefunctie uitgevoerd.

De afdeling onderhoudt nauwe contacten met de afdeling Marketing & Communicatie. De Manager S&A vervult hierin een belangrijke brugfunctie en zet zich in voor verdere versteviging en optimalisatie van deze samenwerkingsrelatie. 

De Manager S&A levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid van de afdeling Bedrijfsvoering. Je vertaalt dit beleid naar (jaar)plannen voor de afdeling S&A en draagt zorg voor de realisatie en uitvoering daarvan. Op die manier draag je bij aan het behalen van de beoogde resultaten en doelstellingen van de Nierstichting.

 

  HOE ZIET MIJN WERKOMGEVING ERUIT?

  Bij de Nierstichting kom je in een dynamisch speelveld terecht. We willen onszelf continu blijven verbeteren en verder professionaliseren, mede om ons aan te passen aan de snel veranderende omstandigheden in onze omgeving. De afdeling Service & Administratie (S&A) is het hart van onze organisatie; S&A is hét aanspreekpunt voor onze donateurs en (collecte-) vrijwilligers. S&A is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering. De Manager S&A wordt aangestuurd door de Manager Bedrijfsvoering.

   

   WIE ZOEKEN WIJ?

   Wij zoeken per direct een daadkrachtige, klantgerichte en communicatief vaardige Manager S&A die de afdeling op heldere en duidelijke wijze aanstuurt met oog voor het welbevinden van de medewerkers. Je houdt het hoofd koel bij grote drukte en in  bijzondere situaties. Je bent in staat problemen, met behoud van de relatie, proactief en constructief op te lossen. Je draagt zorg voor een positieve sfeer binnen de afdeling waarin samenwerking, open en eerlijke communicatie en ‘er voor elkaar zijn’ sleutelwoorden zijn. Je komt op voor de belangen van het team en fungeert als rolmodel door zelf het gewenste gedrag te laten zien.

   De Manager S&A krijgt er energie van als afdeling-gerelateerde processen goed lopen en denkt graag mee over veranderingen en verbetering van processen. Je bent in staat om in- en externe ontwikkelingen en behoeften tijdig te signaleren en deze waar nodig te vertalen naar de afdeling. Je neemt deel aan relevante (externe) netwerken en vertegenwoordigt de afdeling S&A daarin.

   Je kan goed overweg met Office365 applicaties zoals Outlook, Word en Excel. Daarnaast heb je ervaring met het werken met CRM-systemen.

    

    PAS JIJ BIJ ONS?

    • Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding;
    • Je hebt relevante coördinerende en leidinggevendeervaring en bent vaardig in het coachen en sturen op ontwikkeling van medewerkers;
    • Je hebt een goed gevoel voor menselijke verhoudingen en je weet op vlotte, concrete en overtuigende wijze te communiceren en contacten te leggen;
    • Je bent in staat om teamplannen en resourceplannen op te stellen;
    • Ook ben je in staat om organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhang te zien in bredere context dan het eigen werkterrein;
    • Je vindt het leuk om zowel operationeel als tactisch bezig te zijn en te bouwen.

    Affiniteit met de missie van onze organisatie en/of de Goede Doelen sector is een pre.

     SOLLICITEREN

     Ben jij geïnteresseerd in deze functie en wil jij ook alles op alles zetten voor een beter leven voor nierpatiënten? Stuur dan je CV en motivatie naar info@employity.nl t.a.v. Miriam De Vries- Mieras o.v.v. ‘vacature Manager Service & Administratie’. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

     Voor vragen kun je contact opnemen met Employity via . Kijk voor meer informatie over de Nierstichting op www.nierstichting.nl.

      

      WAT BIEDEN WIJ?

      Een veelzijdige baan met leuke collega’s en (team)uitjes bij een ambitieuze, professionele en mensgerichte organisatie. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie voor 1 jaar met uitzicht op vast bij goed functioneren. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt bij een fulltime  aanstelling (37,5 uur) minimaal 2.781 euro en maximaal 3.973 euro bruto per maand. Daarnaast heeft de Nierstichting een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. We bieden goede opleidingsmogelijkheden zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

       

       Share This