(ONLINE) MARKETEER LANDRÉ HOUTEN (INGEVULD)

PLAATS: HOUTEN

NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 01 NOVEMBER 2019

OVER LANDRÉ

Landré is een toonaangevende, verkoop- en servicegerichte organisatie die zich specialiseert in CNC productietechnologieën voor de maakindustrie. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printen hebben we een prominente positie bemachtigd in de industrie, onder andere door onze vooruitstrevendheid en door onze (online) marketingactiviteiten. En nu willen we verder!

Bij Landré kom je te werken op een hechte, gedreven afdeling waar iedereen zijn steentje bijdraagt en een stapje harder zet wanneer nodig. In samenwerking met de online marketeer ga je resultaatgericht te werk om alle KPI’s te realiseren en om invulling te geven aan de online marketingstrategie, waaronder social media marketing. Je wordt binnen Landré een echte, nieuwsgierige spin in het web, die in staat is om snel te schakelen en bij te springen bij alle marketingactiviteiten.

DE BAAN (32-40 UUR)

Wij zijn op zoek naar een commerciële, klantgerichte medewerker die in staat is om een marktanalyse door te vertalen naar een online campagne en op een creatieve manier invulling kan geven aan de online marketingstrategie, die bijdraagt aan de juiste positionering van Landré en een hoger rendement. Je bent een echte doorzetter die resultaatgericht werkt en continu bezig is met optimalisaties om nieuwe kansen te benutten. Wij begrijpen dat je (nog) niet op alle online marketinggebieden ervaring hebt, maar helpen je wel graag om te groeien in de verschillende expertises. We verwachten echter wel dat je over de basiskennis beschikt en dat je weet wat er speelt op het gebied van online marketing. Daarnaast ben je bekend met de basis van HTML, CSS en houd je je graag bezig met social media.

Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden zullen namelijk bestaan uit het onderhouden en uitbouwen van onze social media kanalen, waarbij je content bedenkt en creëert in de vorm van tekst, visuals en video’s. Je krijgt bij ons de vrijheid om op eigen wijze invulling te geven aan de social media strategie, waarbij je begrijpt hoe je de markt moet benaderen. Uiteraard ben je op de hoogte van alles op het gebied van social media, volg je de trends op de voet en kun je social media koppelen aan andere online marketingkanalen. Je bent in staat om de juiste tone of voice te vinden die past bij onze doelgroep en inspirerende teksten en content te maken die onze naamsbekendheid zal versterken. Het is voor jou ook geen punt om de resultaten van lopende campagnes inzichtelijk te maken en dit door te vertalen naar passende verbeteringen of optimalisaties.

JOUW PROFIEL
 • HBO werk- en denkniveau, opleidingsrichting marketing/communicatie;
 • Minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van social media;
 • Tot 6 jaar ervaring op het gebied van marketing/communicatie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Photoshop;
 • Ervaring met Google Analytics;
 • Ervaring met Google Ads, SEO of e-mailmarketing;
 • Een vlotte pen en je schrijft wervende teksten;
 • Affiniteit met CNC productietechnologieën en de maakindustrie is een pré;
 • Creatief, innovatief, teamplayer, leergierig, proactief.

 

Daarnaast bieden wij je natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

 

 • Een fulltime dienstverband (parttime bespreekbaar);
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • Een uitdagende, zelfstandige functie binnen een vooruitstrevend en succesvol bedrijf;
 • De mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen op het gebied van online marketing.
Share This