MARKETEER DIVERSE BEURZEN EASYFAIRS GORINCHEM

Super marketing job in de wereld van evenementen en beurzen bij één van de topwerkgevers in dit segment.

PLAATS: GORINCHEM

NIVEAU: JUNIOR

SLUITINGSDATUM: 28 FEBRUARI 2020

OVER EASYFAIRS

Easyfairs heeft een prominente positie veroverd als partner voor (industriële) vakbeurzen en evenementen… face-to-face, maar zeker ook als online platform in zaken doen. Dat is gelukt met een uitgebalanceerd team van gedreven en creatieve professionals die het verschil maken binnen een onderscheidend en betrouwbaar merk. En nu willen we verder!

DE BAAN

In deze marketing functie bij je verantwoordelijk voor diverse beurzen waaronder de Uitvaart VakBeurs, een nieuwe beurs van Easyfairs. 

Ben jij een marketing- en communicatietalent met creatieve en vernieuwende ideeën om onze evenementen- en beurstitels nog beter in de markt te zetten? Kun jij met jouw kennis en ervaring (online en offline marketing) met gemak onze verschillende doelgroepen, exposanten en bezoekers uit talrijke en verschillende branches, bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij weet de Uitvaart branche maar ook andere sectoren niet alleen te bereiken, maar spreekt ook de juiste taal om ze te triggeren. Je komt te werken in veranderende en innovatieve sectoren. Je vindt het dus vanzelfsprekend om buiten de kaders te denken en schroomt niet contacten te leggen met potentiële exposanten en bezoekers. Marktspelers zijn namelijk jouw grootste bron van informatie en de samenwerking hiermee vormt de sleutel naar het succes van jouw event. Je bent digitaal uitstekend in staat om de community te bereiken en weet de juiste tools in te zetten. Dit doe je samen in een team die elkaar graag uitdagen aangaan en samen successen viert. Bovendien ben je een uitstekende onderhandelaar en in staat goede deals te maken met media partners, in acht houdend dat een goede en langdurige relatie van grote waarde is.

En verder?

In deze rol ben je een marketeer die van vele markten thuis is. In de voorbereiding van het event ter ondersteuning van de exposanten en de werving van bezoekers. Maar ook in de operationele uitrol van het event speel jij een grote rol, een zeer afwisselende functie dus. Samen met het event team omarm je de markt en organiseer jij straks de grootste diverse events.

Ben jij die marketingtopper die zijn tanden hierin durft te zetten? Solliciteer dan direct!

JOUW PROFIEL
 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, voorkeur richting marketing/communicatie;
 • Tenminste 1 jaar relevante werkervaring in een marketing en/of communicatie functie;
 • Je hebt kennis van en ervaring met online marketing, content marketing en emailmarketing
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig, ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en je stelt de klant centraal;
 • Je bent positief, secuur én een teamspeler;
 • Uitmuntende communicatievaardigheid in woord, geschrift (on- en offline); schrijven is je tweede natuur!
 • Professionele en collegiale samenwerking met collega’s, vooral op het gebied van afstemming, communicatie, ondersteuning en advisering.

 

ONS AANBOD

 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Creativiteit & ondernemerschap;
 • Successen vieren;
 • Borrels & teambuilding;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Informele werksfeer.

 

Share This