ONLINE MARKETEER BOBOTI GLOBAL SERVICES

PLAATS: OOSTERHOUT

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 01 DECEMBER 2017

OVER BOBOTI GLOBAL SERVICES

Boboti is een marketing- communicatiebureau in Oosterhout en bestaat uit een hecht team van verschillende specialisten.

Dagelijks werken wij aan uitdagende vraagstukken op het gebied van branding, positionering en propositie in de groensector. Wij gaan voor campagnes die inspelen op lokale gebruiken en gewoontes, passend bij het merk en bovendien onderscheidend zijn. We stellen het doel centraal en schromen er niet voor om externe specialisten in te huren waar nodig.

Wij geloven in groeien, nóg beter worden in waar je al goed in bent. Daarom dagen we onze talenten uit en ruimen we tijd in voor persoonlijke ontwikkeling. We zetten samen lachend die extra verrassende stap waarom niemand heeft gevraagd. We geven altijd verrassende nieuwe inzichten en energie.

Boboti werkt voornamelijk voor 1 merk, te weten CANNA. CANNA is een producent van hoogwaardige mest- voedingsstoffen, groeimediums en additieven voor planten en biedt verschillende teeltoplossingen aan om thuis een diversiteit aan gewassen te telen. CANNA doet dit al meer dan 20 jaar en is marktleider in een groot aantal landen. Binnen deze internationale organisatie streven we naar optimale merkbeleving, waarbij naast de kwaliteit de klant centraal staat.

DE BAAN (36 UUR)

Voor het marketing- en communicatiebureau van CANNA zoeken wij op korte termijn een ervaren en enthousiaste Online Marketeer. Als onderdeel van een hecht en jong team zorg jij ervoor dat de websites van CANNA in diverse landen dynamisch en sprankelend blijven. Je bent geïnteresseerd in de nieuwste mogelijkheden en kansen op het gebied van online marketing en hebt een neus voor conversie. Online marketing data doorspitten naar aanknopingspunten om het hele online proces internationaal nog effectiever te maken, is een spel dat je in de vingers hebt en waar je altijd in wilt blijven groeien.

Je zal aan de hand van een opgesteld marketingplan van de opdrachtgever online marketingactiviteiten organiseren en coördineren. Denk hierbij aan campagnes, mailings e.d. teneinde het marktbereik te verhogen. Tevens is het verhogen van bezoekersstromen en zorgen voor optimale conversie doel van de functie. Eigen inbreng is belangrijk. Ook is het uitvoeren van online marktonderzoek, webanalyses en het interpreteren van online marktdata onderdeel van de functie. Op basis hiervan kunnen de te voeren online marketing- en communicatiestrategieën geformuleerd worden en effectiever worden gemaakt.

Concreet willen we de bezoekers van de sites, en dan met name de startende en oriënterende kweker, aan ons binden en ervoor zorgen dat zij terugkomen. Het moet voor de bezoeker een beleving zijn om op onze sites te zijn en terug te komen. Het is aan jou de taak een dergelijke omgeving op te zetten en ervoor te zorgen dat deze blijft boeien. Spreekt dit jou aan dan zou het zo maar kunnen dat jij onze man of vrouw bent en wij hét bedrijf voor jou.

JOUW PROFIEL
  • Je hebt een passie voor Online marketing, relevante opleiding én een bewezen track record;
  • Ervaring met SEO en CMS;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en kennis van de Spaanse, Franse en/of Duitse taal is een pré;
  • Pro-actief, communicatief vaardig en kan je snel schakelen tussen werkzaamheden;
  • Voor 36 uur per week beschikbaar in Oosterhout NB.
Share This