RECRUITER XBI CONSTRUCTIEVE BOUWERS ROTTERDAM

PLAATS: ROTTERDAM

NIVEAU: MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 25 MAART 2019

OVER XBI CONSTRUCTIEVE BOUWERS
Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de bemiddeling, opleiding en begeleiding van bouwprofessionals en hebben een scherpe focus op de capaciteitsvraagstukken binnen de sector bouwnijverheid. Onze consultants onderhouden een groot netwerk met techneuten en opdrachtgevers, zowel in Nederland als daarbuiten. Bij XBI ben je er van verzekerd dat jouw vraagstuk en/of ambitie de juiste aandacht krijgt. Wij vinden de best mogelijke oplossing!

Wij gaan altijd voor Optimale Dienstverlening, dit betekent voor ons dat we altijd kijken naar de gewenste situatie voor alle betrokken partijen: onze medewerker, onze opdrachtgever en uiteraard ook naar onze eigen organisatie. We zullen altijd de juiste mix samenstellen waardoor er een situatie ontstaat die voor alle betrokkenen een goed gevoel geeft.

DE BAAN
Krijg jij energie van het vinden van de juiste professional? Vanuit jouw rol als recruiter sta je dagelijks in contact met professionals met een achtergrond in de bouw, bijvoorbeeld in de aannemerij of de projectontwikkeling of met ervaring bij architectenbureaus, ingenieursbureaus en vastgoedorganisaties.

Als recruiter werk je nauw samen met je collega adviseurs. Je inventariseert bij je collega welke behoefte er is en gaat op basis daarvan aan de slag. Het ene moment ben je bezig met het opstellen van wervende vacatureteksten en het volgende moment publiceer je deze op onze website, op social media, jobboards of andere kanalen. Anderzijds ben je zelf actief in het benaderen van professionals via social media en op beurzen, etc. Zodra je de juiste professional hebt gevonden zorg je er met jouw enthousiasme voor dat deze graag met je in gesprek gaat en introduceer je hem/haar bij je collega adviseurs.

Daarnaast ben je continu bezig met het onderzoeken van nieuwe bronnen voor de werving van zowel actief als passief zoekende kandidaten. Hiertoe behoort ook de vrijheid om nieuwe ideeën toe te passen in de praktijk. Er zijn mogelijkheden om je aan te sluiten bij accountteams en het recruitment voor grotere partijen te doen, het spreekt voor zich dat je middels bezoeken, gesprekken en telefonisch contact deze bedrijven beter leert kennen.

JOUW PROFIEL
Voor deze rol zoeken wij een enthousiaste, proactieve en energieke collega die het leuk vindt om in een ambitieus en eigenwijs team te gaan werken. Je krijgt een zelfstandige rol waarin je eigen keuzes mag maken en jezelf verder kunt ontwikkelen. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en daarnaast bij voorkeur enige jaren werkervaring als recruiter, intercedent, accountmanager of adviseur in de arbeidsbemiddeling.
Share This