SALESMANAGER MAIBURG (INGEVULD)

PLAATS: WAALWIJK

NIVEAU: SENIOR

SLUITINGSDATUM: 1 DECEMBER 2017

OVER MAIBURG
Een gerenommeerde handelsonderneming in Waalwijk (ca. 85 medewerkers) met jarenlange ervaring op het gebied van schuurmaterialen, lijmen, plaatmaterialen en parketbenodigdheden. Inmiddels gerund door de 5e generatie Maiburg is dit meer dan 130 jarige familiebedrijf sinds 2011 trotse bezitter van het predikaat hofleverancier. Dat laatste is een mooie bekroning van de waarden waar het bij Maiburg om gaat. Kwaliteit, betrouwbaarheid en partnerschap! Als specialist en met oog op innovatie is Maiburg sinds jaar en dag partner van mooie bedrijven in de sectoren van hout, metaal, composieten, schilder –en jachtbouw. Om de groei verder gestalte te geven ziet Maiburg kansen in het opzetten van een nieuwe business unit die de synergie tussen de verschillende productgroepen kan bewerkstelligen. Voor de aansturing van deze unit zoeken wij een ervaren Salesmanager.
DE BAAN
Als Salesmanager maak je deel uit van het branchemanagers team van Maiburg en ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de afdeling “Houtverwerkende klanten”. De manager die wij zoeken is kartrekker in hart en nieren, maakt mensen beter en is in staat om de interne kracht van de verschillende afdelingen met elkaar te verbinden. Hij/ zij staat voorop als het gaat om het creëren van nieuwe commerciële kansen in markten waar Maiburg nog niet in actief is. Maiburg heeft behoefte aan een vernieuwende Salesmanager die inziet dat het veranderende saleslandschap een on- en offline aanpak nodig heeft. Het spel van leren en samen bouwen geeft je energie, zeker wanneer je samen met het team mooie resultaten hebt geboekt. Dit team bestaat uit 12 verkoopmedewerkers (6 binnen en 6 buiten) en hebben bovenal het gezamenlijke doel om te presteren. Daarbij verliezen we de contacten met onze nationale en internationale partners/ leverancieres zeker niet uit het oog. Zij zijn minstens zo belangrijk in het realiseren van onze doelstellingen.
JOUW PROFIEL
  • 5-10 jaar succesvol als manager van een salesteam;
  • Analytisch sterk, je salesplan is meer dan een onderbuikgevoel;
  • Jij durft te veranderen en knopen door te hakken om je doel te bereiken, medewerkers van jou gaan vanzelf mee in de flow;
  • Kennis van de Engelse en Duitse taal is een must;
  • Kennis van CRM-systemen (SAP is een pré) en je snapt wat E-commerce voor je kan betekenen;
  • Je bent een natuurlijk leider; de boog staat bij ons gespannen …maar successen vieren we samen!
Share This