SENIOR TRADE MARKETEER BOBOTI GLOBAL SERVICES

PLAATS: OOSTERHOUT

NIVEAU: SENIOR

SLUITINGSDATUM: 15 DECEMBER 2017

OVER BOBOTI GLOBAL SERVICES

Boboti is een marketing- communicatiebureau in Oosterhout en bestaat uit een hecht team van verschillende specialisten.

Dagelijks werken wij aan uitdagende vraagstukken op het gebied van branding, positionering en propositie in de groensector. Wij gaan voor campagnes die inspelen op lokale gebruiken en gewoontes, passend bij het merk en bovendien onderscheidend zijn. We stellen het doel centraal en schromen er niet voor om externe specialisten in te huren waar nodig.

Wij geloven in groeien, nóg beter worden in waar je al goed in bent. Daarom dagen we onze talenten uit en ruimen we tijd in voor persoonlijke ontwikkeling. We zetten samen lachend die extra verrassende stap waarom niemand heeft gevraagd. We geven altijd verrassende nieuwe inzichten en energie.

Boboti werkt voornamelijk voor 1 merk, te weten CANNA. CANNA is een producent van hoogwaardige mest- voedingsstoffen, groeimediums en additieven voor planten en biedt verschillende teeltoplossingen aan om thuis een diversiteit aan gewassen te telen. CANNA doet dit al meer dan 20 jaar en is marktleider in een groot aantal landen. Binnen deze internationale organisatie streven we naar optimale merkbeleving, waarbij naast de kwaliteit de klant

DE BAAN (36 UUR)
De organisatie is marketing gestuurd en de expertise is decentraal georganiseerd in het land zelf. In de markten die (nog) niet groot genoeg zijn om een eigen marketeer in dienst te hebben, wordt een beroep gedaan op de kennis en kunde van de trade marketeers van Boboti. Een land kan een aanvraag doen voor de inzet van een marketingprofessional. Als Senior Trade Marketeer zul je je dan gaan verdiepen in die specifieke markt, land, cultuur en gebruiken. Tevens analyseer je de concurrenten en doelgroepen. Naast deskresearch zal dit veelal inhouden om de landen fysiek te bezoeken en daar onderzoek te verrichten. Je onderzoekt de marktbehoefte, bekijkt waar de kansen liggen en speelt hier op in door middel van een marketingplan met daarin concrete campagneadviezen en bijbehorende budgetten. Dit is gericht op het optimaliseren van de positie van het productassortiment van CANNA.
JOUW PROFIEL
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in strategische trade marketing. Je hebt dus al laten zien dat jij het snapt en beschikt over tastbare successen.
 • Je bent ervaren en gepassioneerd in het maken van analyses en marketingplannen voor diverse landen.
 • Je kunt je inleven in de andere culturen en doelgroepen en dit inzetten om ons merk te verstevigen. Je hebt dan ook een uitmuntende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je houdt je graag bezig met uitdagende vraagstukken op de gebieden van positionering, branding en doelgroep benadering in verschillende landen.
 • Je kunt trends monitoren en vertalen naar bruikbare concepten en creatieve ideeën.
 • Je staat voor je marketingplan en kunt anderen hiervoor warm laten lopen.
 • Je bent een gedreven en enthousiaste marketeer die tot bloei komt in een dynamische omgeving en dit weet over te brengen op de collega’s.
 • Je denkt strategisch maar schiet net zo vrolijk in de operatie als de situatie daar om vraagt.
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig, een echte relatiebouwer en teamplayer, maar je kan ook goed zelfstandig organiseren.
 • Hbo werk- en denkniveau en zeker een diploma in een relevante opleidingsrichting helpen je om bij ons te slagen.
 • Je hebt een flexibele houding en bent bereid om naar het buitenland af te reizen. In overleg zal de duur van de buitenlandse trips worden vast gesteld. Dit kan voor een langere periode zijn.
Share This