TRAINER + COACH BREDA

Coach + Result is gespecialiseerd in het trainen en individueel coachen en begeleiden van medewerkers met commercieel klantencontact. Deze begeleiding richt zich op het toepassen van praktische vaardigheden, waardoor medewerkers meer (verkoop)resultaat kunnen boeken.

PLAATS: ULVENHOUT

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: DOORLOPEND

OVER COACH + RESULT
Coach + Result heeft (nationaal) een ijzersterke naam en een nog fijner klantenbestand. Bij ons is doe je het als Trainer Coach net eens iets anders dan bij al die anderen. Écht? Ja echt! ‘Resultaat behalen’ is een werkwoord waarop wij patent hebben aangevraagd. We zijn nogal goed in luisteren, hebben veel ervaring en maken afspraken die voor zowel onze klant als onszelf prettig werken. Daar zit misschien wel het grootste geheim: balans, plezier en borgen, maken van onze trainingen een zinvolle en dankbare dienst.
DE BAAN

Wij kijken er naar uit om met iemand samen te werken die van zijn of haar werk een succes wil maken. Handelen met onze diensten? Dat nu net niet; jij krijgt alle ruimte om nu eens echt sales te bedrijven. Zoals gezegd; een kwalitatief product in best een verzadigde markt, maarrr… geen saaie tenders of prijs stunten. Je doet aan business development; maakt zelf de afspraak en bouwt daarna een case met je klanten. Dat is dus geen ‘standaard riedeltje, maar een concept waardoor mensen beter, sneller en succesvoller werken… Kortom, je biedt een perspectief. En dat bieden wij jou ook! Want ben je succesvol, dan leiden we je graag op tot succesvol Trainer/ Coach en sta je dus binnen no time ‘voor de groep’.

En verder?

Wij hebben geen behoefte aan een super ervaren, maar uitgebluste verkoopgoeroe. We worden blij van mensen met lef, enthousiasme en die zichzelf durven te verbazen. Het type ‘vechter’ dat een stap extra zet en klanten voor zich weet te winnen met een creatieve oplossing. Dus durf jij je kop boven het maaiveld uit te steken, heb je peper in je donder en zie je al voor je hoe wij samen werken aan groei, dan komen we graag met je in contact.

JOUW PROFIEL
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Can do: ondernemend, resultaatgericht en gedreven;
  • Handig met woorden; vertelt makkelijk wat je bedoelt;
  • Commerciële b2b ervaring;
  • Assertief; geen borstklopper, maar in staat eigen koers te varen en klanten te adviseren.
Share This