VERKOOPADVISEUR BMW/MINI RENOVA BREDA (INGEVULD)

PLAATS: BREDA

NIVEAU: MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 25 MAART 2019

OVER RENOVA GROUP

Renova is opgericht in het jaar 1961, in Tilburg. De wens bestond om klanten een totaalpakket te kunnen bieden. In 2003 en 2004 zijn de vestigingen in Waalwijk en Breda toegevoegd aan het familiebedrijf. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een one-stop-shop waar u terecht kunt voor de merken BMW en MINI, onderhoud, schadeherstel en auto lease (sinds 2006). Voor iedere tak van sport hebben we een team van enthousiaste specialisten, die hun sporen op het gebied van kennis en innovatie inmiddels verdiend hebben. Renova Tilburg is bijvoorbeeld Certified M-dealer, daar zijn we mede gespecialiseerd in het submerk BMW M. BMW Nederland heeft 9 BMW i Agenten aangesteld, waarvan onze vestiging in Breda er één is.  Alle medewerkers van Renova, hebben benzine door hun aderen stromen. Iemand kan pas bij ons werken wanneer hij of zij een tomeloze liefde voor het vak en onze merken heeft. Onze medewerkers werken volgens de Brabantse mentaliteit. Bij ons gaan ondernemerschap, innovatie, samenwerking én gastvrijheid hand in hand. Onze enthousiaste teams staan dagelijks met plezier voor u klaar!

DE BAAN
Ga jij vol enthousiasme op zoek naar nieuwe liefhebbers van BMW/Mini, houd je klantrelaties warm én weet jij de behoeften van klanten om te zetten in een ideale aankoop? Dan ben jij de nieuwe verkoopadviseur die wij zoeken.

Elke klant of belangstellende krijgt van jou een premium merkbeleving, waarbij je BMW’s/Mini’s tot in detail naar de wensen van de klant configureert om zo maatwerk te leveren. Je legt gemakkelijk contact met liefhebbers van premium automobielen om hun behoeften te analyseren en daarop in te spelen. Je beweegt je dan ook net zo makkelijk in de virtuele showroom als in de echte verkoopomgeving. Je biedt klanten een proefrit, financiële dienstverlening en garantiemogelijkheden. Acquisitie maakt deel uit van je verantwoordelijkheden, daarnaast maak je scherpe offertes en sluit je overeenkomsten.

JOUW PROFIEL
Als Verkoopadviseur BMW/Mini kom je terecht in een uitdagende commerciële functie. Je kent goed je weg in zowel het sociale- als zakenleven in de regio Breda. Je bent stressbestendig, representatief en klantgericht. Daarnaast:

– heb je minstens 3 jaar ervaring in de Automotive branche;
– heb je een commerciële achtergrond;
– heb je affiniteit met het premium segment;
– heb je een proactieve en positieve instelling;
– heb je goede communicatieve eigenschappen;
– ben je resultaatgericht.

Share This