MARKETING MANAGER CONCORP OISTERWIJK (40 UUR)

MARKETING MANAGER CONCORP OISTERWIJK (40 UUR)

MANAGEMENT

PLAATS: OISTERWIJK

NIVEAU: SENIOR

SLUITINGSDATUM: 31 JANUARI 2020

OVER CONCORP

Concorp is een Nederlands, jong, dynamisch, ervaren en 100% onafhankelijk familiebedrijf in het zoetwarensegment. Concorp is de 3e speler in de Nederlandse markt en een gerespecteerde speler op internationaal niveau. Concorp levert aan de top 15 retail in Europa. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren A-merken, private- en fancy label concepten met toegevoegde waarde. Heb jij altijd al willen werken voor mooie merken, ben je er van overtuigd bij te kunnen dragen aan het uitbouwen van het succes van onze organisatie en zie je in deze functie dé uitdaging? Dan is Concorp op zoek naar jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het versterken en vergroten van het marktaandeel en de winstgevendheid van onze distributiemerken. Jouw portefeuille bestaat uit sterke merken zoals Fisherman’s Friend en Ricola. Je voert de regie over het door jou opgestelde groeiplan en totale productportfolio, van distributie van de merken tot aan de gehele merkpositionering en ondersteuning in Nederland. 

PLAATS IN DE ORGANISATIE

De Marketing Manager voor ‘merken derden’ rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Marketing & Sales en geeft directe leiding aan één Junior Brand Manager. 

CONCORP BIEDT

Een uitdagende functie in een dynamische organisatie, onderdeel van de Concorp Groep. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Het opstellen van de businessplannen voor de distributiemerken en het uitwerken in strategische marketingplannen, communicatie- en promotieplannen;
 • Optreden als eerste aanspreekpunt voor distributiemerken;
 • Managen en realiseren van afzet, omzet, winst en marktaandelen van de merken en de ontwikkeling daarvan;
 • Rapporteren over behaalde resultaten en analyseren van mogelijke afwijkingen en ondernemen van (marketing)acties gericht op de realisatie van plannen en commerciële doelstellingen;
 • Effectief samenwerken met reclame- en onderzoeksbureaus;
 • Vertalen van ontwikkelingen in marktbehoeften naar uitgangspunten voor uit te voeren ontwikkelingsprojecten en innovaties voor middellange termijn;
 • Beheren en bewaken van het marketingbudget;

 

 

 

JOUW PROFIEL
 • Je bent een energieke en gepassioneerde merkenbouwer met bewezen trackrecord op merkontwikkeling;
 • Universitair werk- en denkniveau;
 • Marketingkennis op minimaal NIMA-B niveau;
 • Je bent een conceptueel, strategisch, creatief, en innovatief denker. Daarnaast heb je een ‘getting things done’ mentaliteit en beschik je over vaardigheden t.a.v. projectmanagement;
 • Je hebt minimaal 6 jaar relevante werkervaring met bewezen resultaat in de FMCG branche;
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, empathisch, energiek en gepassioneerd, hebt bedreven presentatietechnieken en een sterk commercieel inzicht;
 • Je bent communicatief sterk, bent overtuigend en in staat om anderen te inspireren en mee te nemen in jouw ideeën.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

MANAGER AFDELING SERVICE & ADMINISTRATIE NIERSTICHTING BUSSUM (INGEVULD)

MANAGER AFDELING SERVICE & ADMINISTRATIE NIERSTICHTING BUSSUM (INGEVULD)

MANAGEMENT

PLAATS: BUSSUM

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 01 JANUARI 2020

OVER DE NIERSTICHTING

De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven en ook écht kunnen blijven leven. We strijden voor meer donoren, maken ons hard voor preventie en werken vastberaden aan een draagbare kunstnier. Want dialyseren is geen leven, maar overleven. Wij doen dan ook alles wat in ons vermogen ligt om het leven van nierpatiënten te verbeteren. Dat doen wij niet alleen. Maar samen met patiënten, onderzoekers, professionals, donateurs, bedrijven, vrijwilligers en vele anderen die het leven liefhebben. Je nieren zijn je leven, we stoppen pas als elke nier gezond is.

WAT GA IK DOEN?

De Manager S&A stuurt de afdeling S&A (10 medewerkers) hiërarchisch aan. Je bent verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke inzet van mensen en middelen én voor een optimale aansturing van werkzaamheden en processen om daarmee de afdeling ook daadwerkelijk hét aanspreekpunt voor donateurs en (collecte-) vrijwilligers te laten zijn. Klantgerichtheid staat daarbij hoog in het vaandel. Je stuurt de medewerkers op een coachende wijze aan en bent gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je maakt resultaatafspraken met medewerkers en draagt zorg voor constructieve feedback op, en beoordeling van, de uitvoering van deze afspraken. Daarnaast zit ook de werving en selectie van nieuwe medewerkers als ook het voeren van een adequaat verzuimmanagement in je takenpakket.

De afdeling S&A voert de donateurs- en collecteadministratie. Hierbij wordt intensief gebruik gemaakt van daartoe bestemde CRM-systemen door daarin gegevens te importeren, in te voeren en te muteren. De afdeling beoordeelt, verwerkt en handelt binnengekomen vragen en reacties af, verzorgt benodigde correspondentie, verstrekt informatie en draagt bij aan de werving en retentie van donateurs en collectevrijwilligers. Daarnaast wordt binnen de afdeling ook de receptiefunctie uitgevoerd.

De afdeling onderhoudt nauwe contacten met de afdeling Marketing & Communicatie. De Manager S&A vervult hierin een belangrijke brugfunctie en zet zich in voor verdere versteviging en optimalisatie van deze samenwerkingsrelatie. 

De Manager S&A levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid van de afdeling Bedrijfsvoering. Je vertaalt dit beleid naar (jaar)plannen voor de afdeling S&A en draagt zorg voor de realisatie en uitvoering daarvan. Op die manier draag je bij aan het behalen van de beoogde resultaten en doelstellingen van de Nierstichting.

 

  HOE ZIET MIJN WERKOMGEVING ERUIT?

  Bij de Nierstichting kom je in een dynamisch speelveld terecht. We willen onszelf continu blijven verbeteren en verder professionaliseren, mede om ons aan te passen aan de snel veranderende omstandigheden in onze omgeving. De afdeling Service & Administratie (S&A) is het hart van onze organisatie; S&A is hét aanspreekpunt voor onze donateurs en (collecte-) vrijwilligers. S&A is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering. De Manager S&A wordt aangestuurd door de Manager Bedrijfsvoering.

   

   WIE ZOEKEN WIJ?

   Wij zoeken per direct een daadkrachtige, klantgerichte en communicatief vaardige Manager S&A die de afdeling op heldere en duidelijke wijze aanstuurt met oog voor het welbevinden van de medewerkers. Je houdt het hoofd koel bij grote drukte en in  bijzondere situaties. Je bent in staat problemen, met behoud van de relatie, proactief en constructief op te lossen. Je draagt zorg voor een positieve sfeer binnen de afdeling waarin samenwerking, open en eerlijke communicatie en ‘er voor elkaar zijn’ sleutelwoorden zijn. Je komt op voor de belangen van het team en fungeert als rolmodel door zelf het gewenste gedrag te laten zien.

   De Manager S&A krijgt er energie van als afdeling-gerelateerde processen goed lopen en denkt graag mee over veranderingen en verbetering van processen. Je bent in staat om in- en externe ontwikkelingen en behoeften tijdig te signaleren en deze waar nodig te vertalen naar de afdeling. Je neemt deel aan relevante (externe) netwerken en vertegenwoordigt de afdeling S&A daarin.

   Je kan goed overweg met Office365 applicaties zoals Outlook, Word en Excel. Daarnaast heb je ervaring met het werken met CRM-systemen.

    

    PAS JIJ BIJ ONS?

    • Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding;
    • Je hebt relevante coördinerende en leidinggevendeervaring en bent vaardig in het coachen en sturen op ontwikkeling van medewerkers;
    • Je hebt een goed gevoel voor menselijke verhoudingen en je weet op vlotte, concrete en overtuigende wijze te communiceren en contacten te leggen;
    • Je bent in staat om teamplannen en resourceplannen op te stellen;
    • Ook ben je in staat om organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhang te zien in bredere context dan het eigen werkterrein;
    • Je vindt het leuk om zowel operationeel als tactisch bezig te zijn en te bouwen.

    Affiniteit met de missie van onze organisatie en/of de Goede Doelen sector is een pre.

     SOLLICITEREN

     Ben jij geïnteresseerd in deze functie en wil jij ook alles op alles zetten voor een beter leven voor nierpatiënten? Stuur dan je CV en motivatie naar info@employity.nl t.a.v. Miriam De Vries- Mieras o.v.v. ‘vacature Manager Service & Administratie’. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

     Voor vragen kun je contact opnemen met Employity via . Kijk voor meer informatie over de Nierstichting op www.nierstichting.nl.

      

      WAT BIEDEN WIJ?

      Een veelzijdige baan met leuke collega’s en (team)uitjes bij een ambitieuze, professionele en mensgerichte organisatie. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie voor 1 jaar met uitzicht op vast bij goed functioneren. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt bij een fulltime  aanstelling (37,5 uur) minimaal 2.781 euro en maximaal 3.973 euro bruto per maand. Daarnaast heeft de Nierstichting een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. We bieden goede opleidingsmogelijkheden zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

       

       SALESMANAGER MAIBURG WAALWIJK (INGEVULD)

       SALESMANAGER MAIBURG WAALWIJK (INGEVULD)

       MANAGEMENT

       PLAATS: WAALWIJK

       NIVEAU: SENIOR

       SLUITINGSDATUM: 31 MEI 2018

       OVER MAIBURG

       Een gerenommeerde handelsondernemering in de regio Tilburg (ca 90 medewerkers) met jarenlange ervaring op het gebied van industriële toepassingen. Een familiebedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en partnerschap voorop staat! Als specialist met oog op innovatie is onze opdrachtgever sinds jaar en dag partner van mooie bedrijven in de bouw en maakindustrie. Om de groei verder gestalte te geven zijn we op zoek naar een ervaren Salesmanager die de groei van een bestaande businessunit kan bewerkstelligen. Focus ligt op Nederland, Belgie en Engeland.
       DE BAAN
       Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van je business unit. De manager die wij zoeken is kartrekker in hart en nieren, een inspirerende manager die het team naar een hoger niveau kan tillen. Hij/ zij staat voorop als het gaat om het creëren van nieuwe commerciële kansen in bestaande en nieuwe markten. Opdrachtgever heeft behoefte aan een vernieuwende Salesmanager die inziet dat het veranderende saleslandschap een on- en offline aanpak nodig heeft. Het spel van leren en samen bouwen geeft je energie, zeker wanneer je samen met het team mooie resultaten hebt geboekt. Dit team bestaat uit 8 medewerkers met het gezamenlijke doel om te presteren. Daarbij verliezen we de contacten met onze nationale en internationale partners/ leveranciers zeker niet uit het oog. Zij zijn minsens zo belangrijk in het realiseren van onze doelstellingen. Omdat het een vertrouwelijke rol betreft, delen we de naam van onze opdrachtgever graag tijdens een persoonlijk gesprek.
       JOUW PROFIEL
       • 5-10 jaar succesvol als manager van een salesteam;
       • Je hebt veel ervaring met het onderhouden van key accounts;
       • Je hebt ervaring in de (af)bouw, (vloeren) en/of de industriële sector;
       • Je bent analytisch sterk, je salesplan is meer dan een onderbuikgevoel;
       • Je hebt kennis van de diverse distributiekanalen;
       • Jij durft te veranderen en knopen door te hakken om je doel te bereiken. Medewerkers gaan met jou vanzelf mee in de flow;
       • Kennis van de Duitse en Engelse taal is een must;
       • Kennis van CRM-systemen (SAP is een pré) en je snapt wat E-Commerce voor je kan betekenen;
       • Je bent een natuurlijke leider; de boog staat bij ons gespannen… maar successen vieren we samen!
       • Voorwaarden; We bieden prima primaire en secundaire voorwaarden!

       ACCOUNTMANAGER EASYFAIRS

       ACCOUNTMANAGER EASYFAIRS

       MANAGEMENT

       Accountmanager in de wereld van evenementen en beurzen bij één van de topwerkgevers in dit segment.

       PLAATS: GORINCHEM

       NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR/SENIOR

       SLUITINGSDATUM: DOORLOPEND

       OVER EASYFAIRS/EVENEMENTENHAL
       Eventplanner, dat zijn we in één woord, maar dan wel in de breedste zin daarvan. En of dat nu een beurs, congres of seminar is, maakt voor de aanpak ervan niet uit. Organiseren, faciliteren en vooral het creëren van een beleving, dat is wat we doen. Op maat en op topniveau. In slechts 13 jaar hebben we daarmee een prominente positie veroverd als partner voor events… face-to-face, maar zeker ook als online platform in zaken doen. Dat is gelukt met een uitgebalanceerd team van gedreven en creatieve professionals die het verschil maken binnen een onderscheidend en betrouwbaar merk. En we ontwikkelen verder…!
       DE BAAN
       Wij zijn blij met onze positie, maar hebben nogal veel ambitie. Er komt weer een nieuw beursconcept bij en dat betekent dat we weer een volgende stap in sales- en accountmanagement zetten. Dat start natuurlijk met het binnenhalen van een nieuwe klant… maar als dat is gelukt, begint het spel eigenlijk pas. We zoeken een Accountmanager Beurzen die in staat is onze dienstverlening als maatconcept in te zetten en onze klanten helpt met de profilering van hun onderneming. Dat gaat dus veel verder dan een vinkje zetten bij een gesloten deal… positionering, uitstraling, online marketing. Je zet in op een programma dat zorgt voor onderscheid, dat verrast!

       Je maakt het verschil bij klanten, gewoon door wél je afspraken na te komen, maar meer nog door klanten op een positieve manier te verrassen. Hoe? Dat horen we graag van jou. Je krijgt bij ons in ieder geval de kans om met een team van enthousiaste, jonge mensen van je werk een succes te maken. Samen de schouders eronder, hard werken, maar de successen vieren als het allemaal lukt!

       JOUW PROFIEL
       • Afgeronde Bachelor;
       • Ondernemend, resultaatgericht en communicatief sterk;
       • Energie, zin in succes, kartrekker;
       • Positief, klantgericht, teamspeler.
       • Zakelijk niveau Engels.

       OPEN INSCHRIJVING

       OPEN INSCHRIJVING

       MANAGEMENT

       Onze portefeuille groeit en dus hebben we jou nodig in de toekomst. Laat je ons weten waar je naar op zoek bent?
       PLAATS: BREDA

       NIVEAU: SENIOR

       SLUITINGSDATUM: IN PRINCIPE NOOIT

       OVER EMPLOYITY

       Recruitment (of werving en selectie) in Sales en (Online) Marketing. Dat is waar we goed in zijn. Voor andere disciplines zijn er betere partijen, dat vinden wij niet erg.

       DE BAAN
       • Salesmanager
       • Marketing Manager
       • Accountmanager
       • Online Marketeer
       • Commercieel Directeur
       • Contentmanager
       • Social media expert
       JOUW PROFIEL
       • HBO/ WO / BA / MSC
       • Minimaal 5 jaar ervaring
       • Werkzaam in Sales of (Online) Marketing en hierin een trackrecord
       • Op zoek naar een mooie baan in Midden-West Brabant (Breda en max een half uurtje er omheen)
       • Je maakt het verschil in jouw vakgebied